Havadar, aydınlık ve doğal olarak eskimiş ve yeni parçaların bir karışımı olan bu ev, Natalie ve Doug'ın sığınağı. "Burası, bizim için modern dünyaya karşı ürettiğimiz bir panzehir. Biz burayı akıllı telefonlardan arındırdık; böylece devamlı telefonlarımıza bakmak yerine kafamızı kaldırıp gökyüzüne bakıyoruz. Bazen samanyolunu bile gördüğümüz oluyor."

“Yuva yapmak, hemen her şeyi satın almaktan çok, bir evrim. Bizimkilerin çoğu yeniden kullanılabilen ve geri dönüşümlü eşyalar. Biz asla savurgan olmak istemiyoruz.”

Bu geleneksel görünümlü mutfak modern ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde tasarlandı. Natalie ve Doug'ın amacı, açık saklama alanları ekleyerek, kapaklı dolapların görünümünü yumuşatmaktı. İşin sürpriz kazanımı ise sosyal ve akışkan bir mutfak elde etmek oldu. "Misafirlerimiz olduğunda kendi evimde ev sahipliği yapmak zorunda kalmamaktan dolayı çok mutluyum. Ailem kendi misafirlerini getirir, herkes kendi servisini kendi yapar, ne istiyorsa alır."

"Duvarların ve kapıların olmaması gereken" yerde duvarların ve kapıların ardında yaşadıktan sonra Natalie ve Doug oturma odası, mutfak ve yemek odasını açık alana dönüştürdüler. Odaları yeniden birbirine bağlantılı hale getirmenin onları yeniden bağlayacağını umdular. Natalie, “Birlikte masada yemek yiyip ardından kanepelere geçme alışkanlık edindik.” diyor. "Yemek masasında oturmak için bank tercih ettik, böylece kullanmadığımız zaman masanın altına iterek yerden kazanıyoruz."

IKEA İyi Fikirler - Sayfiyede rahatlatıcı bir çiftlik evi
Site Creation & Technology by MagiClick Digital Solutions
Sayfa Başına Git