Öğle yemeği paketleme sanatı

24.10.2017

Kendinizi, evden getirdiğiniz öğle yemeğinin faydalarına ne kadar ikna ederseniz edin (bilirsiniz, daha sağlıklı, daha hesaplı, genel olarak müthiş, vs.), hedefinizden sapmanız çok kolaydır. Peki bu işin çözümü nedir? Pek çok şey gibi, bu iş de tamamen hazırlıklı ve bir harekat planına sahip olma meselesi.


Hazırlanın.

Bu işin çevresinden dolanmanın gereği yok; mükemmel hafta içi öğle yemekleri için hazırlık, hafta sonu başlar. Yiyeceklerinizin hepsini bir gün içinde hazırlayın (Pazar günü bize mantıklı geliyor), ve pek çok olasılığı önceden planlayın. Böylece 2-3 farklı karbonhidrat seçeneği, 2-3 farklı et seçeneği, 2-3 farklı sebze seçeneği ve uygun soslar, işleri toparlamak için yeterli olacaktır.

Doğrayın, pişirin ve sonra her bir gıdayı kendi etiketli kabında saklayın.

Mükemmel bir şekilde düzenlenmiş bir buzdolabından daha güzel bir görüntü var mı? Sadece iyi görünmekle kalmaz, gıdaları güzel ve düzenli tutmak öğle yemeğinizi paketleme vakti geldiğinde hayatınızı da çok kolaylaştırır.

Bazılarını karıştırın.

Bilmeyenler olabilir ama bizim damak zevkimiz ruh halimize göre değişir. İşte bu, daha önceden böylesine hazır olmanın en güzel yanı. Her gün hazırladığınız aynı temel malzemelerden lezzetli yeni kombinasyonlar çıkartabilirsiniz. Kinoalı sebze salatası mı? Hazır. Köfte ve ıspanaklı makarna mı? Evet, lütfen. Hepsini süper organize kutularla, tekrar kullanılabilir kaplarla ve temiz bir kurulama beziyle paketleyin, gitmeye hazırsınız!


 Canlı Destek